U trenutku kad je svet stao zbog pandemije koronovirusa, neki ljudi ostali su zarobljeni na moru. Među njima je bio i beogradski muzičar Vladimir Jevtić, koji nam u podscastu "Život na srpskom", otkriva šta se zaista dešavalo na kruzeru, na kojem je posada bila prinuđena da ostane mesec i po dana.

Vladimir Jevtić bio je bubnjar bendova The Bestbeat, Magic Bush, Sinestezija; putovao je s YU grupom kao tehničar, predavao u muzičkoj školici, držao klub u Beogradu… U nekom momentu je prelomio i otišao na kruzer, da radi kao DJ i zabavlja nemačke turiste. Obišao je svet, stekao divna poznanstva, iskusio magiju. I početak pandemije dočekao je na luksuznom brodu sa još više od hiljadu članova posade…

U novom podcastu „Život na srpskom“ ekskluzivno otkriva šta se zapravo dešavalo tokom mesec i po dana koliko su nisu smeli da se iskrcaju. Premijerno predstavlja snimke nastale u tom periodu.

Pročitajte još:

Priča o svom životu na brodu, a sad se sprema i za novo putovanje, ovog puta s novim pravilima…

***

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)