Kopaonik
Kopaonik; Foto: Mark Yuill / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok neke turističke agencije još "cede" letnje aranžmane za Egipat i Tunis, druge su izbacile i svoje ponude za zimovanje. Proverili smo koje su cene.

Zimski aranžmani agencija uglavnom se svode na hotelski smeštaj i ski pas u popularnim skijaškim centrima, mada mogu da se nađu i varijante koje uključuju prevoz i smeštaj na nekoliko dana.

Srbija

Kopaonik, Zlatibor, Divčibare… Mada ljudi uglavnom na zimovanje odlaze u sopstvenoj režiji, neke agencije su se potrudile da naprave isplative i-ili atraktivne aranžmane. Tako Jungle tribe vodi na četiri dana otvaranja ski sezone na Kopaoniku za 235 evra, na pet dana snoubordinga, paraglajdinga, vožnje kvadrova po Zlatiboru za 219 evra, a na vikend na Divčibarama za 5.900 dinara. Cene paketa koji podrazumevaju najam apartmana na Kopaoniku na sedam noći kod Supernova travela kreću od 15.750 dinara, a Dreamland daje popust od 10-15 odsto na rani buking.

BiH

Glavna zimska destinacija u BiH je Jahorina, a preko Viva travela, 8 dana na Jahorini uz autobuski prevoz koštaće vas od 86 evra po osobi.

Pročitajte još:

Bugarska

Što se tiče Bugarske, Viva ima na raspolaganju Bansko, ski centar sa najdužim stazama (10 dana od 160 evra, bus prevoz), Borovec, moderan ski centar na Rili, najvišoj planini Balkana (10 dana za 174 evra) i sunčano Pamporovo (8 dana, 111 evra, ali uz sopstveni prevoz). Kod Kontikija je cena za 7 noći u Banskom od 93 evra, u Borovecu od 182 evra.

Slovenija

Odeon travel je za Kranjsku goru formirao aranžmane za produženi vikend (tri noći, polupansion), cene su 174-183 evra po osobi.

***

Bonus video: Najtoplija mesta na svetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar