Tajland i Tinder organizuju putovanja za upoznavanje samaca

Putovanja 23. dec. 202015:14 > 15:18
Podeli:
Tajland
Foto: Warodom Changyencham / Alamy / Alamy / Profimedia

Turistička organizacija Tajlanda (TAT) udružiće snage sa aplikacijom za upoznavanje Tinder tako što će zajedno organizovati turističke aranžmane osmišljene u cilju upoznavanja članova grupe.

Iako je Tajland otvorio granice za strane turiste, to je još uvek samo za one koji su spremni da dve nedelje karantina provedu u hotelskoj sobi. Zato je inicijativa „Putovanje za samce“ („Single Journey“) pre svega okrenuta ka lokalnom stanovništvu i predstavlja način da se podstakne domaći turizam, preneo je travelmagazine.rs.

TAT planira devet itinerera, a program započinje sa tri probna putovanja. Prvo je krstarenje rekom Čao Praja u Bangkoku za 100 samaca. Krstarenje je organizovano 20. decembra. Jednodnevni izlet je obuhvatio razgledanje znamenitosti, večeru i razgovor sa stručnjakom za Feng Šui. Njegovo prisustvo je osmišljeno tako da deli savete, ali i pokrene određenu temu koja će podstaći međusobnu komunikaciju putnika.

Pročitaj i:

Druga dva planirana putovanja su zabava na plaži i koncert na Puketu kao i putovanje vozom do brane Pa Sak Jolasid u provinciji Lopburi. Oba putovanja su predviđena za januar 2021. godine, a grupa će moći da ima najviše 50 ljudi. Rezervacije su počele 15. decembra i mogu se napraviti putem internet stranice Sneaksdeal (na tajlandskom jeziku).

Direktor TAT-a je naveo da „Putovanja za samce“ ciljaju samostalne putnike koji više vole da sami obilaze različite destinacije u Tajlandu.

Ova inicijativa predstavlja još jednu u nizu ideja za podsticanje domaćeg turizma usred pandemije koronavirusa. U novembru je Thai Airways organizovao let bez konačne destinacije tzv. “Flight to nowhere”. Putnici su poleteli i vratili se u Bangkok usput preletevši preko 99 svetih budističkih mesta širom zemlje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar