Hotel Viceroy Kopaonik Srbija
Hotel Viceroy Kopaonik Srbija Foto:TANJUG/ ALEKSANDAR NICIFOROVIC

Vredi li?

Cene smeštaja za zimovanje u Srbiji su raznolike i dosta zavise od destinacije, od toga da li birate hotel ili vikendicu na planini, da li put planirate za praznike ili van sezone… U svemu tome izdvaja se ponuda na Kopaoniku, tj. smeštaj u hotelu sa pet zvezdica. Od cene za jednu noć lako može da se zavrti u glavi.

Naime, ako biste da osetite čist luksuz na najvećoj srpskoj planini, morali biste da izdvojite 74.000 dinara za noć za dvoje.

Pročitajte još:

Toliko košta junior apartman sa balkonom u poznatom rizortu sa pet zvezdica. Apartman je veličine 73 kvadrata, ima zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom (king-size), dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, balkon sa pogledom na ski-staze i prostrano kupatilo sa tušem i kadom.

Oni koji se smeste u njemu imaće pogled na ski-staze, malu čajnu kuhinju sa osnovnim priborom (bez posuda za kuvanje), ugradni garderober, belu pamučnu posteljinu gustog tkanja, stalak za kozmetičke proizvode, pun mini-bar, tanke zavese i zavese za zamračivanje, premijum Wi-Fi pristup internetu od 100 MB u celom hotelu, aparat za kafu.

Kako stoji na Bukingu, u cenu su uključeni doručak i večera.

Gostima su u ponudi i kozmetički salon, bazen u zatvorenom, hamam, ledeni čulni tuševi, finska sauna, bio sauna, zona za opuštanje, a hotel ima i restoran, bar, i direktni izlaz/ulaz na ski-stazu.

BONUS VIDEO: Jutarnji kopaonički ples sunca i oblaka: Predivni snimci sa omiljene srpske planine