Foto:Filip Kraincanić/Nova.rs; privatna arhiva

Fotkali smo cenovnik u jednom restoranu u srcu Kopa.

Kopaonik je 8. decemra zvanično startovao skijašku sezonu, mada je već za vikend zbog jako nepovoljnih vremenskih uslova ispao debakl – skijanje je bilo zabranjeno, ljudi besni, nadležni nemoćni. U takvoj situaciji, gosti se okrenuću više drugim vidovima zabave, a „šok računi“ iz restorana u najavi postaju glavna tema.

Naša koleginica fotkala je cenovnik jednog koji se nalazi u samom centru skijališta, a verovatno će biti i onih koji će proceniti da nije tako velika razlika u odnosu na neka mesta u centru Beograda.

Ako želite da se ugrejete u pauzi od skijanja, kafa je od 295 do 395 dinara, zavisi kakvu pijete, kuvana rakija 370, kuvano vino 420, ali ako ste samo žedni, flašica vode je preko 300 dinara.

Foto:Nova.rs privatna arhiva

Sokovi su 350 i više ako ste za „ceđeno“, a pivopije bi mogle neprijatno da iznenade cene piva –  najjeftinije je 425 dinara i to malo.

Pročitajte još:

Ipak, stavka koja bode oči namenjena je onima koji planiraju da „zaglave“ s ekipom uz flašu votke koja  košta čak 49.100 dinara, a činjenica da je tu govori i o klijenteli koja se očekuje ove sezone.

Foto:Nova.rs privatna arhiva

Pročitajte još:

***

Bonus video: Bojana Stefanović: Kopaonik ne može da podnese toliku infrastrukturu

Komentari

Svi komentari (4)