foto: Roy Conchie / Alamy / Alamy / Profimedia

Pošto ćemo ove godine imati sreće sa raspodelom datuma odmora oko prvomajskih i uskršnjih praznika, 43. međunarodni sajam sajam turizma u Beogradu vrvi od akcijskih ponuda za prolećna i uskršnja putovanja i prvomajske ponude.

Bilo da više volite aktivan odmor ispunjem obilascima ili birate da kulirate na plaži 10 dana u miru predsezone sigurno ćete među ovim ponudama naći nešto po svom ukusu.

Istanbul, jedini na svetu podignut na dva kontinenta, je uvek popularan među srpskim turistima, a ovog proleća sa sajma turizma smo za vas izdvojili najbolje ponude ukoliko želite praznike i slobodne dane da provedete obilazeći ovu orestonicu istorije i kulture. Najjeftinija među ponudama se izdvojila ona koja uključuje 4 dana i tri noćenja sa doručkom, avionskim prevozom i košta 265 evra, a ukoliko biste da ostanete malo duže izdvojili smo ponudu od 325 evra, 6 dana i pet noćenja sa doručkom. U cenu su uračunati troškovi avionskog prevoza.

foto: Martin Child / robertharding / Profimedia

Osam dana u  Hurgadi bi vas tokom prvomajskih praznika moglo izaći 519 evra sa avionskim prevozom. Smeštaj je all inclusive u hotelu sa 4 zvezdice, a dvoje dece do druge godine u pratnji dve odrasle osobe putuju besplatno. Možda je upravo Egipat prava destinacija za more u aprilu mesecu. Zemlja faraona, večitog sunca i bogate kulturne baštine predstavlja najpopularniju destinaciju za turiste iz čitavog sveta.

foto: Seth K Hughes / ImageSource / Profimedia

Kao posebne ponude izdvajamo uskršnje putovanje na Kipar sa polaskom 22. aprila 9 dana i 8 noćenja sa doručkom u hotelima sa 4 zvezdice sa uračunatim avionskim prevozom. Cena ovog putovanja iznosi 520 evra po osobi.


Druga hit destinacija je ove godine Gran Kanarija sa velikim popustom za putovanje u aprilu koje bi vas za osam dana i devet noćenja sa doručkom iznelo 623 evra po osobi sa uračunatim avionskim prevozom.  Gran Kanarija je poznata kao minijaturni kontinent, nalazi se blizu Barselone i ima svoj ekosistem od plaža okruženih dinama i vrhovima prekrivenim borovim šumama Kanarskih ostrva.

Ukoliko ste za nešto bliže, Crna Gora, tačnije grad Budva ima akciju od 15. aprila do 4. maja sa polupansionom od 37 evra po osobi uz koji dobijate i gratis ručak, a ako ne biste da napuštate zemlju predlažemo vam prvomajsko krstarenje Dunavom, koje bi vas za 4 dana putovanja brodom i noćenjem sa doručkom u hotelu koštalo 219 evra po osobi.

Za one koji bi ipak neku egzotiku, tu je 12 dana Kube u all inclusive hotelima sa 4 zvezdice od 1870 evra sa uračunatim avionskim prevozima, taksama i transferima.

***

Bonus video: Najtoplija mesta na svetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram