Najjeftinija varijanta za skijanje na Jahorini

Putovanja 03. nov. 202122:17
Podeli:
Jahorina sneg zima
Jahorina Foto:Shutterstock

Jahorina je od prošle zime pravi hit skijaške sezone sa 48km odlično pripremljenih staza, noćnim skijanjem, modernom infrastrukturom i - pristupačnim cenama. Proverili smo koje su najjeftinije varijante za skijanje na Jahorini ove godine.

Preko Skifuna su decembarski aranžmani koji uključuju smeštaj i ski pas na tri dana od 67 evra po osobi. Skibus ima ponudu za veliki ski opening od 2. do 5. decembra koja uključuje i prevoz – za 79 evra po osobi imate autobuski prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas.

Ski paketi su verovatno najpovoljnija varijanta jer uključuju i ski pas koji je ljubiteljima snežnih avantura najbitniji, a zna prilično da pojača cenu aranžmana.

Pročitajte još:

Dnevne ski karte su, kako je istaknuto na sajtu OC Jahorina, za odrasle 28,5-33,5 evra, zavisno od termina. Najjeftinija varijanta bio bi paket za nekoliko dana u predsezoni – od 49 evra (za dva dana) do 197 evra (14 dana).

Što se tiče smeštaja, preko turističkih agencija noćenje je od 30 evra, mada zavisno od usluge može da bude i preko 60 evra po osobi. Privatni smeštaj, preko Airbnb-a, još može da se nađe i za znatno manje pare, posebno ako izbegavate pik sezone. Tako smo za prvu polovinu decembra našli apartman za četiri osobe koji se iznajmljuje za 36 evra dnevno (što dođe manje od 10 evra po osobi), jahorinsku planinsku kućicu za troje za 30 evra noć, ali i luksuzni apartman za ekipu od šestoro sa saunom, kaminom i garancijom kompletne zimske idile – za 56 evra po noćenju.

***

Bonus video: Nacionalni parkovi u Srbiji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar