Grčka za 27 evra
Grčka za 27 evra; Foto: Nicolas Economou/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda ste i vi u pretraživanju first minute letnjih aranžmana naišli na ponudu jedne agencije koja zvuči gotovo suviše dobra da bi bila istinita - Grčka za 27 evra po osobi. Ne, nije prevara, ali postoje detalji koje morate imati na umu.

U pitanju je aranžman za Neos Marmaras od pet noćenja koji zaista košta 27 evra po osobi, ali se ta cena odnosi isključivo na jedan termin u septembru, u trokrevetnom studiju i bez prevoza.

Inače, u istoj toj vili, u istom tom studiju, 10 noćenja krajem maja u dvokrevetnom studiju koštaće vas 49 evra po osobi, a u centru sezone, krajem jula početkom avgusta, isti taj aranžman naplaćuje se 230 evra po osobi.

Pročitajte još:

Kako je napomenuto, u cenu nisu uračunati prevoz, međunarodno individualno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i boravišna taksa u Grčkoj.

S druge strane, u ovom trenutku ima baš dosta first minute ponuda za Grčku koje ne prelaze 100 evra, a uključuju i prevoz i smeštaj sa 10 noćenja – vredi ih pogledati, posebno što se priča o tome da će prevoz značajno poskupeti.

***

Bonus video: Osnovna pravila za putovanja u 2022. godini

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)