Lefkada
Lefkada; Foto: George Atsametakis / Alamy / Profimedia

Izbor je malo sužen, mora da se "prokopa", ali još mogu da se nađu letnji paket aranžmani za manje od 100 evra po osobi.

Pronašli smo neke od takvih – uključuju i prevoz i smeštaj na deset noćenja. Doduše, u pitanju su termini u drugoj polovini septembra, autobuski prevoz i apartmanski smeštaj u Grčkoj.

Hit ponude Viva travela su Nea Vrasna ili Stavros od 19. septembra za 79 evra po osobi – smeštaj na 10 noći u apartmanu plus autobuski prevoz, mada u tom periodu kod ove agencije i za druga mesta u Grčkoj ima paket aranžmana za manje od 100 evra.

Pročitajte još:

Euroturs ima varijantu za Eviju, 10 noćenja i bus prevoz od 12. septembra za 96 evra po osobi, a Argus turs odbrojava poslednja mesta za Halkidiki od 69 evra pa naviše – poslednji termin je 21. septembra. U ponudi ove agencije je i Lefkada od 89 evra po osobi za polazak 15. septembra i Tasos za 99 evra od 18. septembra, ali u četvorokrevetnom apartmanu.

Oktopod travel u poslednjem terminu od 24. septembra ima i Pargu od 75 evra po osobi, odnosno Sivotu za 80 evra (10 noćenja i bus prevoz).

Agencija Sole Azur trenutno rasprodaje aranžmane za kraj avgusta po last minute cenama, ali za septembar ima Polihrono od 79 evra po osobi (od 19. septembra), Leptokariju od 89 evra (od 21. septembra), Stavros od 79 evra (od 16. septembra)… U cenu uključen smeštaj na 10 noćenja u apartmanu i autobuski prevoz.

***

Bonus video:Albanija, Crna Gora, Hrvatska i Grčka: Letovanje van sezone jeftinije 30 posto

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar