crna gora
Foto: NTO CG

Smeštaj u hotelu od 20 evra po danu, privatno već od osam evra.

Leto je idealno vreme da se bolje upoznamo sa draguljima crnogorske obale. Mnogi turisti iz Srbije požele da u ovo doba godine udahnu duh Jadrana, a ova komšijska zemlja i te kako ima šta da ponudi – plaže i ostrvca od Ulcinja do Boke Kotorske, ali i muzeje, crkve i palate, kao i dobru hranu i provod.

Za one koji planiraju leto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije ove države za Novu navode cene smeštaja u najpopularnijim turističkim centrima na obali.

Noćenje s doručkom u hotelu od 20 evra

„Cene hotelskog smeštaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj letnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 evra u Baru i Ulcinju, 22 evra u Herceg Novom, 30 evra u Tivtu i Budvi, 50 evra u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za decu do 14 godina, besplatan boravak za decu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korišćenje mobilijara i slično“, kažu iz NTO Crne Gore.

Pročitajte još:

Privatni smeštaj od osam evra po danu

Pored široke lepeze hotelskog smeštaja, turistima je na raspolaganju i privatni smeštaj kategorizovan u skladu sa propisanim standardima.

„Ovaj vid smeštaja je takođe cenovno pristupačan i u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, kreće se već od osam evra u Herceg Novom, 10 evra u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 evra u Kotoru.“

Podsetimo, u Crnu Goru građani Srbije mogu da uđu samo sa ličnom kartom, nije im potrebna kovid potvrda, a budući da je roming ukinut, mogu da u okviru svoje tarife, tokom odmora u Crnoj Gori, uživaju u korišćenju minuta, SMS poruka i interneta bez dodatne naknade.

BONUS VIDEO: Prirodne lepote Crne Gore

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare