Hit putovanja za praznike ispod 100 evra: Italija od 30€, Turska od 79€

Putovanja 11. apr. 202215:22 > 15:37
Podeli:
Foto: Shutterstock

Možda dosad niste ni razmišljali da za praznike malo "zapalite" van zemlje, ali ako ste spremni da par noći provedete u vožnji busom, ta avantura može vas ispasti prilično povoljno. Posebno u last minute varijanti - proverili smo hit aranžmane agencija za manje od 100 evra po osobi.

Italija za 30 evra

Foto: Shutterstock

Lavli travel za 1. maj ima specijalnu ponudu za Veneciju od 30 evra za tri dana, s tim što u toj varijanti nema noćenja u hotelu, već su oba u vožnji busom. Hit Travellanda je aranžman za Lido di Jesolo i Trst sa posetom Veneciji, Veroni i Padovi – ide se autobusom i uključuje ukupno pet noćenja (dva u noćnoj vožnji) – za 79-99 evra po osobi, zavisi od tačnog termina. Tu je i Milano busom, takođe pet noćenja, za 99 evra po osobi, a po istoj toj ceni Felix travel ima i ture Severna Italija i Rimini – autobuski prevoz i dva noćenja sa doručkom u hotelu.

Budimpešta od 59 evra

Foto: Shutterstock

U Last minute varijanti, preko Felix travela će vas prevoz i jedno noćenje sa doručkom u hotelu u Budimpešti izaći 59 evra po osobi, a sa dva noćenja 99 evra. I Lavli travel ima sličan aranžman za Budimpeštu po ceni od 59, odnosno 89 evra, a preko Plana tursa cena sa dva noćenja je 89 ili 99 evra - a zavisi od toga da li želite da budete smešteni u hotelu s tri ili četiri zvezdice.

Istanbul od 79 evra

Foto: Shutterstock

Istanbul autobusom sa 2 noćenja sa doručkom, po osobi je 79 evra u specijalnoj akciji Lavli travela, s tri noćenja je 95 evra, sa četiri 119 evra... I Travelland ima last minute ponudu za omiljen turistički grad u Turskoj za 95, odnosno 99 evra s autobuskim prevozom i tri noćenja s doručkom.

Pročitajte još:

Grčka od 69 evra

Možda je još rano za letovanje, ali Grčka vas zove i na uživanje u prolećnim praznicima - preko Viva travela Solun na pet dana (dve noći) autobusom je od 89 evra, a posebno atraktivno zvuči tura zvana "Jonski biseri" - cena je 69 evra, traje 10 dana (7 noći) i s bazom u Pargi uključuje obilaske Soluna, Krfa, Lefkade, Meteora... I Plana ima Solun za Uskrs i 1. maj - pet dana, dva noćenja sa doručkom u hotelu za 99 evra, a Sabra za Solun ima i ponudu od 79 evra.

Beč od 89 evra

Foto: Shutterstock

Praznični aranžman za Beč, pet dana (dva noćenja s doručkom u hotelu i autobuski prevoz) može da se nađe za 89 evra po osobi kod Viva travela, odnosno za 99 evra kod Plana toursa i Sabra travela...

Prag za 99 evra

Foto: Shutterstock

Autobuski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Pragu je u ovom periodu 99 evra po osobi - istu cenu našli smo i kod Travellanda i kod Viva travela i kod Sabre... Doduše u last minute varijanti, regularne cene za te aranžmane su nešto više od 100 evra po osobi.

***

Bonus video: Osnovna pravila za putovanja u 2022. godini

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar