Nerealno jeftina putovanja: Put i smeštaj na 10 noći za manje od 50 evra

Putovanja 25. mar. 202215:58 > 16:01
Podeli:
Tasos
Tasos; Foto: VASILIS VERVERIDIS / Alamy / Alamy / Profimedia

Za 50 evra možete da odete na neko lepo vikend putovanje, ali i na rano letovanje.

Prolećni vikend u inostranstvu nije problem organizovati za manje od 50 evra, posebno ako vam nije važno da imate noćenje u hotelu. U tom slučaju spavate u autobusu tokom noćne vožnje i imate ceo dan – u Veneciji na primer.

Lavli ima baš takvu ponudu za početak maja od 30 evra, a povoljna je i Budimpešta u aprilu – dvodnevno putovanje za 25 evra bez noćenja, 55 za tri dana sa jednim noćenjem u hotelu. Jungman travel u aprilu organizuje vikend putovanje  Subotica – Palić – Morahalom – Segedin s jednim noćenjem s doručkom za 4990 dinara, a Globus za Uskrs vodi u Sarajevo – specijalna ponuda je autobuski prevoz i jedno noćenje s doručkom za 45 evra po osobi.

Ipak, gotovo nerealno zvuče ponude nekih agencija za deset dana na moru sa sve prevozom i smeštajem po toj ceni.

Pročitajte još:

Naime, Viva travel ima tu hit ponudu za Tasos - 10 noćenja u četvorokrevetnom studiju sa sve prevozom od 45 evra po osobi. Termin je doduše kraj maja, početkom juna, a ta cena dobijena je obračunavanjem sajamskog popusta od 15 odsto koji važi do 28. marta. Ista agencija ima i Neos Marmaras od 39 evra po osobi, takođe s autobuskim prevozom i 10 noćenja krajem maja, te Leptokariju i Pargu od 49 evra, .

Euroturs ima Pefkohori na 10 noćenja za 38 evra po osobi bez prevoza, s autobuskim prevozom taj aranžman je 70 evra. Ide se krajem maja. Ako možete sami da organizujete prevoz, u ponudi je i Krf za 32 evra po osobi, Evia za 20, Kanali beach za 26 evra... Svi aranžmani su u predsezoni i uključuju smeštaj u apartmanima na 10 noći.

***

Bonus video: Tripković: Crna Gora će ove godine biti dostupnija više nego ikada

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar