Foto: Tony Kershaw / SWNS / Profimedia

Priča za romantičnu komediju.

Ema Perier (35) iz Ričmonda u jugozapadnom Londonu ludo se zaljubila u muškarca po imenu Ronaldo ‘Roni’ Scicluna kojeg je upoznala preko jedne internet stranice. Njih dvoje počeli su se dopisivati krajem 2015. godine, on joj je slao svoje fotografije te joj se svakoga dana sve više sviđao.

Na fotografijama je izgledao savršeno, ali nikada nije hteo preko video poziva da se čuje s Emmom govoreći joj kako je to za tinejdžere te su se redovno čuli samo preko telefona. Roni je imao italijanske krvi, a živeo je također u Engleskoj, u Vest Midlandsu, udaljenom 200-tinjak kilometara od Londona. Kada god bi se hjeli videti Roni nikada nije mogao jer je stalno zbog posla bio na putu, a slobodno vreme provodio je kod roditelja u Španiji, prenosi Večernji.

„Znam da zvuči ludo, ali zaljubila sam se u njega. Poslao mi je više od 300 fotografija, čuli smo se nekoliko puta dnevno, a između toga smo se dopisivali. Znao je sve o mom životu, moja razmišljanja i osećanja“, rekla je Ema.

Ona nije imala previše prijatelja, a najbliža je bila sa sestrom koja je živjla u Francuskoj pa niko nije niti mogao posumnjati da se radi o prevari. No, tek kada je dobila novi posao upravnice jednog italijanskog restorana, tamošnji radnici su je pitali zašto se nikada nije videla sa svojim dečkom. Jedna ju je koleginica upozorila kako je moguće da nije osoba kojom se predstavlja.

Nakon šest meseci ‘veze’, porodica joj je takođe savetovala da prekine kontakte s njim jer nešto nije u redu, a tada je i Ema postala sumnjičava. Počela je istraživati i preko jedne mobilne aplikacije otkrila je kako je muškarac s fotografija turski glumac i model Adam Güzel. Istraživala je njegove profile na društvenim mrežama i shvatila da je njen online dečko ukrao fotografije od turskog lepotana.

Kada je Ema Ronija upitala zna li šta o Adamu Güzelu, on je rekao kako je to on, ali opet se nije hteo čuti s njom preko video poziva. Ema je nastavila istraživati i kada joj je jednom Roni poslao fotografiju jedne ribe iz akvarijuma u kojem je bio, na stranici TripAdvisor je otkrila da je reč o Alanu Stenliju, 55-godišnjaku koji uopšte ne liči na Adama.

Ema je tada prekinula sve kontakte s njim, no turskom glumcu je odlučila javiti kako mu je jedan muškarac krade fotografije i na stranicama za upoznavanje se predstavlja kao on. Njih dvoje su se nakon toga čuli preko video poziva, a Ema nije mogla verovati da napokon vidi muškarca u čije se fotografije zaljubila. No, tu nije kraj.

Foto: Tony Kershaw / SWNS / Profimedia

Ema i Adam su ostali u kontaktu te su dogovorili da će se upoznati pošto je Adam živeo u Mančesteru neko vreme gde je studirao glumu. Čim su se videli između njih se rodila ljubav, a par je, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, i danas u vezi.

Pročitajte još:

„Znao sam da mi kradu fotografije u Turskoj, no kada mi se Ema javila nisam mogao verovati da se to događa i u Engleskoj. Pomislio sam ‘zašto ja’, no hvala Bogu da je tako završilo jer sam upoznao Emu i zaljubio se“, ispričao je Adam.

***

BONUS VIDEO Tinder švindler Koje su zamke upoznavanja preko aplikacije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar