Moćni rendžeri
Moćni rendžeri; Foto: SNAP Photo Library / SNAP / Profimedia

Preminuo je i zeleni.

Džejson Dejvid Frenk koji je popularnost stekao ulogom zelenog rendžera u filmu „Moćni rendžeri“, preminuo je u Teksasu. Kako prenose strani mediji Džejson je izvršio samoubistvo.

Njegova supruga Temi ranije ove godine podnela je zahtev za razvod, posle 19 godina braka, u kojem je kao razlog navela to što joj je bio neveran.

Inače, glumačku ekipu „Moćnih rendžera“ kao da prati prokletstvo, pisao je Index.hr.

Foto: Daniel Zuchnik / Getty images / Profimedia

Za početak, Tuj Trang koja je glumila Trini ili žutu Moćnu rendžerku poginula je sa samo 27 godina u saobraćajnoj nesreći.

Ričard Dženel koji je glumio simpatičnog bucka Ernija, umro je od srčanog udara.

Robert L. Manahan koji je glumio Zordona takođe je umro od srčanog udara, Mčiko Soga koja je glumila Ritu Repulsu umrla je od raka pankreasa, Peta Ruter koja je glumila belu rendžerku, umrla je od tumora na mozgu, a Edvrd Albert koji je glumio oca crvenog rendžera umro je od raka pluća.

I to nije sve. Bob Papenbrook koji je davao glas nizu likova u seriji umro je od posledica hronične bolesti pluća, a upala pluća je dokrajčila i profesora Fenomenusa.

Pročitajte još:

Idemo dalje. Erik Frank koji je glumio Davida Truharta umro je sa samo 29 godina od „neodređene bolesti“, Rikard Rabago koji je glumio majstora Lija umro je „prirodnom smrću“, a Moris Mendoza koji je kratko glumio Ričija umro je u 39. godini i takođe nije poznato od čega.

Nisu bili sigurni ni oni u manjim ulogama. Alisa Ann Smego koja je kratko tumačila Šavu, izvršila je samoubistvo, a Skajlar Deleon koji se kao dete pojavio u jednoj manjoj ulozi odrastao je i postao psihopata koji je ubio bračni bar pretvarajući se da želi da kupi njihovu jahtu. Zavezao ih je za sidro i bacio u more. Kasnije je priznao još jedno ubistvo i osuđen je na smrt.

Ubilačke nagone imao je Rikardo Medina Jr. (pojavio se u 40 epizoda kao Kol Evans) koji je ubio svog cimera mačem, tvrdeći da je to učinio u samoodbrani.

***
Bonus video: Top 5 Najpoznatije serije Jugoslavije koje smo obožavali da gledamo