VIDEO U wc-u gimnazije dečaci ocenjuju delove tela žena

Lifestyle 22. sep. 202109:08 > 10:24
Podeli:
recke
Recke, Foto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Internetom kruži TikTok video na kome se vidi 'tabela' ispisana na zidu muškog toaleta u jednoj školi u Srbiji, u kojoj su naznačeni ženski delovi tela - a dečaci ispod udaraju recke.

U novosadskoj gimnaziji na zidu muškog toaleta aktuelno je ocenjivanje. I dalje nije jasno do kada će trend udaranja recki i ocenjivanja prestati među dečacima i da li će iko posvetiti dovoljno pažnje da im objasni zašto to nije u redu.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga, ovakva promocija dečačkog mizoginog ponašanja na internetu nije naišla na nerazumevanje. U komentarima se ipak ne polemiše o tome da li je ovo normalno ili ne – nego mnogima nije jasno zašto se ovaj deo tela nalazi na spisku.

@koplje.gremlin

#👣 #stopala #fyp #foryoupage #dupe #guza #grudi

♬ if you use this sound ur hot – .

 

Naime, radi se o stopalima. Video ima preko 37 hiljada pregleda, a komentari su vrlo polarizovani.

Od onih koji obašnjavaju ovu ‘ljubav prema stopalima’ poput ‘Odmah sam odlučio da ponesem marker i sa drugarima dodam nekoliko linija u ‘stopala’ kategoriju’ do onih koji ne mogu da se načude ‘Meni to sa stopalima nikako nije jasno :/’.

‘Imam koleginicu koja je relativno popularna na TikTok-u,kada je primala pitanja na Instagramu bilo je jedno 3,4 zahteva za sliku gde joj se vide stopala’ – jedan je od komentara.

Dok se na internetu čude da li je normalno da stopala imaju toliko recki, svi ostali se čude zašto se ovo i dalje dešava u školama…

***

Bonus video: Najinteligentniji ljudi sveta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Komentari

Vaš komentar