kraft piva
Foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

Zanimljiv vikend za ljubitelje piva!

Ovog vikenda svi ljubitelji piva imaće jedinstvenu priliku da uživaju u degustaciji kraft piva uz bogat program u okviru Super Can Festa koji se organizuje drugi put uz podršku Ball Packaging-a, u Dogma Pivari u Radničkoj ulici u Beogradu (u blizini Šećerane). Više od 100 različitih piva u limenkama iz 24 pivare koje stižu iz 12 država Evrope posetioci će moći da probaju tokom Festivala, kao i da se zabave uz nastup džez i bluz bendova.

„Ovaj događaj je izuzetna prilika da se uživa u pivu, kao i da mnogi ljubitelji ovog napitka probaju neka nova piva koja inače nisu prisutna na našem tržištu, a dolaze iz najznačajnijih kraft pivara Evrope. Sva piva koja se budu služila tokom Festivala biće upakovana u aluminijumske limenke jer se pokazalo da ta ambalaža na najbolji način čuva ukus, kvalitet i svežinu ovog pića“, rekao je Vladimir Stojković, suosnivač Super Can Festivala i pivare Dogma.

Pročitajte još:

Super Can Fest organizovan uz podršku Ball Packaging-a i kampanje „Svaka limenka se računa“ koju ova kompanija sprovodi u cilju popularizacije reciklaže. Sve iskorišćene limenke, tokom trajanja manifestacije će se odlagati na odgovarajuće mesto, kako bi se nakon toga reciklirale, a novčana sredstva sakupljena od reciklaže biće donirana Crvenom Krstu Opštine Čukarica.

„Kompanija Ball Packaging već drugi put podržava Super Can Fest posvećen promociji kraft piva koje se pakuje u aluminijumske limenke. Ova vrsta ambalaže se pokazala kao novi svetski trend u kraft pivarstu. Aluminijumske limenke su se pokazale kao ubedljivo najbolja ambalaža za pivo, jer obezbeđuje svežinu proizvoda, ne propušta kiseonik, svetlost, niti UV zračenje, najbrže se hladi, vrlo je lagana što pogoduje transportu i upotrebi, a uz to može da se reciklira 100% i to neograničen broj puta. Za samo šezdeset dana, iskorišćena aluminijumska limenka, vraća se u prodaju“, rekao je Jovan Jovanović, menadžer prodaje u kompaniji Ball Packaging.

Tokom dva dana trajanja Festivala posetioci će moći da saznaju nešto više o prednostima pakovanja piva u limenke, o samoj tehnologiji, cirkularnosti i održivosti koju ova ambalaža pruža, kao i o drugim prednostima koje obezbeđuje aluminijumska limenka.

Program će se odvijati ovog vikenda između 15-01h, više informacija potražite na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO: „Pivo je dokaz da nas Bog voli“

Komentari

Svi komentari (0)