Šovinistički komentari na nakit Irene Vujović od 17.000 €

Lifestyle 09. jan. 202116:02 > 16:03
Podeli:
Foto: Instagram/@Bega_bez_Ega

Selfi ministarke za zaštitu životne sredine i visoke funkcionerke SNS Irene Vujović inspirisao je tviteraše da izračunaju vrednost luksuznog nakita koji nosi.

Irena Vujović verovatno nije ni pomišljala da će ljudi s društvenih mreža umesto u njenu novu frizuru gledati u nakit koji nosi i izračunati koliko sve to košta.

Da, kad se sve sabere, i to bez bez garderobe, cipela i torbe, njen prsten, narukvica, Rolex i ajfon zaista u kompletu koštaju oko 17.000 evra.

Jedan od komentara na ovaj tvit glasi „vi to ne razumete…ona je iz stare, ugledne porodice iz Grahova…ona je unuka Nikole Kovačevića (brat Save Kovačevića)…maltene aristokratija za kmetove poput vas…malo poštovanja za gospođicu!!!“, dok drugi ukazuje da u pitanju stara slika i da je analiza takođe stara, a da je „sada bolji Rolex, bolji ajfon, bolji stan“.

Pročitajte još:

Ono što ceo ovaj tvit obesmišljava jesu vređanje, seksističke, odvratne poruke u kojima je Vujović nazvana rečima koje ne bismo ni da pominjemo. Hajde samo da kažemo – da je političar stavio Rolex, verovatno ga ne bi zvali muškom kurvom.

I opet se maši poenta, ponovo zaboravljamo da postavljamo prava pitanja kad su političari u pitanju – ko šta radi, koliko je kompetentan. Dok to ne naučimo i sve dok nam žene (čak i one u politici) budu poligon za iživljavanje muških frustracija, teško da će se bilo šta promeniti, pa čak i zagađen vazduh koji dišemo.

Jer to nas ne pogađa koliko to kako Vujović izgleda. A pogodiće brzo i nas i našu decu.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar