Foto:privatna arhiva

Tokom pandemije sve više ljudi je udomljavalo životinje, a posebno pse. Kako je i Beograd poslednjih godina postao totalno pet friendly metropola, u mnogim kafićima, barovima, pa čak i restoranima možete ići u pratnji svog četvoronožnog ljubimca. Obišli smo nekoliko prijatnih lokala u našem glavnom gradu gde sigurno možete povesti ljubimca.

Telma Bar&Restaurant

Telma se nalazi u Mišarskoj ulici i svi su uvek dobrodošli. Osim što usred grada možete da uživate u dvorištu bez gradske buke, toj kul atmosferi pridodaju i džez svirke koje se često organizuju tamo. Bilo da idete na kafu, ručak ili džin tonik – u Telmi nikad nije dosadno.

Koffein

Kafeterija Koffein se nalazi na nekoliko lokacija u Beogradu i teško je odabrati gde je bolja atmosfera. Možete da ponesete laptop da radite ili psa da odmorite nakon šetnje i jednostavno uživate u žamoru ljudskih razgovora i mirisu tek mlevene kafe.

Foto:privatna arhiva

Ljubimac

Ljubimac je u srcu Cetinjske i odatle ne izlazi. Kako samo ime kaže – prihvata i voli sve ljubimce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljubica (@ljubica120s)

Bistro Tri

Bistro Tri se nalazi u Mileševskoj i očekujte da ako povedete psa – verovatno će tamo imati drugare za igranjac. Taman dok vi prezalogajite nešto ili srknete koktelčić.

Foto:privatna arhiva

*

Foto:privatna arhiva

ŠŠ Bar

U slatkom ŠŠ baru ima mesta za sve – pa i za pse. Ovaj dorćolski domaćin smešten je u Ulici kneginje Ljubice i vrlo često neki DJ stane za pult. I bude skroz dobro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠPIRO ŠEAT (@shsh.bar)

A, pivo? Gde ćemo na pivo?

Queens Pub

Samo malo dalje od ŠŠ bara, u ulici Braće Jugovića nalazi se pab u koji kad uđete – teško se izlazi. Dosta vrsta piva, kul atmosfera a cene još bolje. Osim toga, i tu će vrlo verovatno da bude neki psić koji će vas dočekati spreman za igru i jurcanje.

Foto:privatna arhiva

***

Bonus video: Pazite da ne preterate – Trovanje alkoholom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram