Foto:Privatna arhiva

Dušan Šaponja i Dušan Čavić nam kroz emisiju "Marka žvaka" otkrivaju razna čuda Beograda, a evo gde idu kad žele da uživaju.

Autori emisije „Marka žvaka” su za Danas preporučivali jela, knjige, muziku, destinacije za odmor, ali i otkrili gde u beogradu najradije provode svoje slobodno vreme.

„Volim u Košutnjaku da trčim kroz šumu putićem koji se naziva Staza zdravlja. Od kafića mi je nekada davno bio omiljeni „Krojač“, sada je više to usput, gde me put nanese. Volim i dobre kafe u mom kraju, „Coffee Time“ i „KafaSutra“, kaže Dušan Čavić, koji, kaže, slobodnog vremena ima malo i „uglavnom ga troši muštrajući sina da bacaju Aerobie frizbi ili da igraju basket“.

Ipak, svoj idealan slobodan dan zamišlja ovako: „Da je radni dan pa da je pusto – šetnja po Adi, uzduž i popreko, ručak ili u „Gavezu“ ili „Na kraju sveta“. Ćebe na travu, knjiga u šake.“

I Šaponja bira Adu.

„Idemo s klincima da vozimo bajs po Adi, iscepamo i mini golf, opalimo ćevape tu negde (Goja nam je daleko), uveče briškula pa kuntavela.“

Pročitajte još:

Od drugih „rekreativnih aktivnosti“ po Beogradu… „Volim da odem da kupujem kod kineza hranu u njihovom supermarketu i da vozim bajs gde neće kola da me zgaze“, kaže Dušan Šaponja.

Pročitajte ceo teks na sajtu lista Danas.

***


Bonus video: Dušan Čavić i Dušan Šaponja, autori serijala Marka-Žvaka

Komentari

Svi komentari (0)