Foto: Youtube/RManni

Razni trikovi za lakši život iskaču na društvenim mrežama i iako očesto obećavaju čuda, umeju samo da nam potroše vreme i živce. Ovaj put sam naletela na nešto što stvarno radi.

Ako imate tuš kabinu sa staklenim vratima, onda znate koliko je teško održavati je besprekorno čistom. Fleke na staklu su neminovne, a tu su i naslage sapuna, kamenac… Da stvar bude još gora – dosta sredstava ne radi baš sjajan posao. Činjenica je da posle nekoliko godina tuš kabine jako retko izgledaju onako kako bismo želeli. Tako je i sa mojom. Ribam redovno, ali uvek ista stvar – jedan deo uspem da očistim, drugi – pa ne baš.

I onda naletim na trik sa tabletom za sudomašinu, vrlo skeptična da će odraditi bilo šta, jer ovo je zaista već ko zna koji hek koji isprobavam.

Pročitajte još:

Neka žena iz Australije ga je inicijalno objavila na Fejsu i od tad ga je isprobala gomila ljudi. Svi su tvrdili da je genijalan.

Pa ajmo redom.

Sve što vam treba je sunđer i jedna tableta za sudomašinu. U sunđeru isecite rupu tačnih dimenzija tablete i zavucite je u sunđer.

Sunđer s tabletom
Foto: Screenshot Facebook

Malo nakvasite toplom vodom tuš kabinu i počnite da ribate staklo. Na kraju isperite vodom. Meni je trebalo oko 10 minuta za ceo tuš koji je posle toga – progledao!

Foto: Youtube/RManni

Druga varijanta je bez sunđera, samo sa tabletom kojom ribate kabinu, ali za to je potrebno malo više vremena i nezgodno je za držanje.

Foto: Youtube/RManni

Probajte i javite kako ste prošli.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram