(FOTO) Haos i gužve u radnjama zbog „crnog petka“

Lifestyle 27. nov. 202013:31 > 17:4864 komentara
Podeli:
crni petak
Foto: Nova.rs

Ni rekordan broj zaraženih i kritična epidemiološka situacija nisu sprečili Beograđane da iskoriste sniženja povodom "crnog petka". U tržnom centru Ušće uslikani su ogromni redovi.

Apelujemo na građane da ne idu u tržne centre, već da ovog „crnog petka“ ipak kupuju onlajn – mi smo napravili vodič za crni petak u kojem možete da pogledate ponude na sajtovima raznih brendova.

„Crni petak“ je praksa koja se iz SAD prelila na ceo svet – poslednji petak u novembru prilika je da brendovi ponude povoljne popuste na svoje proizvode.

Godinama unazad gledali smo snimke ogromnih gužvi, čak i fizičkih obračuna kupaca željnih jeftinih stvari, pa to nije izostalo ni ove godine.

Kako javlja naš reporter s lica mesta, u tržnom centru Ušće su veliki redovi pred radnjama u prizemlju – najkrcatije je ubedljivo ispred Zare, ali dosta ljudi čeka i ispred Massimo Duttija, Levisa, Sephore…

Foto: Nova.rs

*

Pročitajte još:

Vidi se da građani nose maske, koje su obavezne u ovom objektu, međutim socijalne distance ipak nema.

Situacija sa koronavirusom se u zemlji iz dana u dan pogoršava, saveti su svakako da se veća okupljanja u zatvorenom prostoru izbegavaju, ali „crni petak“ je ipak pobedio sve strahove građana. Onlajn kupovina, koju mnogi brendovi nude, takođe je jedna od bezbednijih opcija – ali ipak je nisu omogućile sve kompanije. Među njima Sephora, koja i dalje nema tu opciju, a ispred koje vidimo najveći red.

Slično je bilo i ispred Zare u Knez Mihailovoj.

Foto: Nova.rs

*

Foto: Nova.rs

*

*

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar