rakija
Foto: guruxox / Alamy / Alamy / Profimedia

Opšta bolnica u Kruševcu od vlasti je dobila velikodušnu donaciju - 9.196 flaša "viljamovke" koju treba da koriste kao sredstvo za dezinfekciju. Nakon ove bizarne vesti, internet je eksplodirao.

Rakija „viljamovka“ oduzeta u postupku inspekcijskog nadzora pre 15 godina bez naknade će biti data Crvenom krstu i Opštoj bolnici u Kruševcu.

Pročitajte još:

„Imajući u vidu da nas na jesen najverovatnije očekuje novi talas korona virusa, te da će svakako biti i veće potrebe za sredstvima za dezinfekciju, našem gradu ova pomoć puno znači, posebno jer se u kruševačkoj bolnici leče pacijenti iz celog Rasinskog okruga, a gradi se i kovid bolnica koja će zbrinjavati pacijente iz celog regiona. Sa aleksandrovačkom Vino Župom dogovoreno je da besplatno izvrši preradu ove rakije u medicinski alkohol“, rekla je za „Kruševac grad“ Emina Todorović, sekretarka kruševačkog Crvenog krsta.

Mnogi su ipak prvo mislili da će rakija biti korišćena u izvornom obliku, bez prerade, pa su se sa ovom bizarnom vešću šalili na društvenim mrežama. Izdvojili smo najbolje fore.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Svi komentari (0)