Foto:Instagram/deki_mma

Snimak mladića koji pokušava da ugasi požar u šoping centru na Karaburmi sinoć se delio društvenim mrežama, a glavni junak za portal Nova.rs otkriva da smo videli tek delić dramatične akcije.

Požar u BEO – šoping centru na Karaburmi izbio je u kuhinji Asia food restorana, a momka sa snimka nije bilo teško naći – zove se Dejan Novićević, ima 31 godinu, MMA borac je, a radi i kao obezbeđenje u toj zgradi.

„Klip je uhvatio samo poslednjih minut i po“, objašnjava nam Dejan i do detalja izlaže svoje kretanje, od trenutka kad je došao u smenu, malo pre osam…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Cvetković (@marko_cvetkovic)

„Preko motorole sam čuo da je izbio požar u Asian Foodu, a pošto je veza bila loša otrčao sam tamo da vidim šta se dešava. Iz kuhinje je kuljao gust dim. Uzeo sam PP aparat i prošao pozadi, da bih našao žarište. Iako sam obučen za takve situacije, malo me uhvatila panika kad sam shvatio da ne vidim ništa od dima, morao sam da kleknem da bih došao do vazduha“, priča Novićević.

Pročitajte još:

Iskoristio je, kaže, čak pet PP aparata kako bi obuzdao vatru. Za to vreme, njegov kolega se pobrinuo da obezbedi ljude i pozove vatrogasce. Kaže da je cele noći bio haos, radio se uviđaj… A usput je saznao i za snimak koji je već obišao Srbiju. Kaže smešno mu je što se toliko komentariše to što je skinuo majicu.

„Nisam ja skinuo majicu da se pokazujem, ali eto, izgleda da se ispostavilo kao dobar marketinški potez“, smeje se Novićević, a onda objašnjava zašto je zapravo skinuo majicu. „Imao sam masku, koju sam u nekom trenutku bacio jer je bila puna čađi, a nastavio sam da se štitim duksom. Pošto se prvo nije bio upalio alarm, tek kad sam počeo da gasim požar, sprinkleri su krenuli da rade. Bio sam kompletno mokar, duks mi je bio potpuno beo od te smese iz aparata koja se vraćala na mene, zato sam ga skinuo. Inače, ne treba mi takva promocija, dosta se skidam kad se borim“, ponavlja.

Dejan Novićević je profi MMA borac i sportski trener, a na njegovom Instagram profilu preovladavaju snimci iz ringa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Novicevic (@deki_mma)

„Zbog korone već neko vreme nemam mečeva. Inače predstavljam klub Fight Company i u MMA borbama sam iz ljubavi, ne zbog para. Zato mi i treba dodatni posao“, kaže Novićević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Novicevic (@deki_mma)

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)