Bizaran gastronomski trend koji nam je zgadio čokoladu

Gastro 22. jan. 202216:43
Podeli:
Foto: ALEXANDROS MICHAILIDIS / Alamy / Alamy / Profimedia

Skupi i prefinjeni restorani poznati su po tome da svojim gostima nude nesvakidašnja gastronomska iskustva. Topljenje sira brenerom pred vašim očima, neobično poslužena hrana ili specifičan način soljenja vašeg jela "niz ruku" samo su neki od načina na koji ugostitelji fasciniraju svoje posetioce. Ipak, desi se da često u toj nameri odlaze u krajnosti.

Na Redditu je veliku pažnju privukao snimak iz nepoznatog restorana na kom konobar služi desert na neobičan način.

Naime, gostima se topljena čokolada preliva preko ruku koje drže iznad velike okrugle posude, nakon čega oni bukvalno ližu svoje prste!

Ispod bizarnog video snimka osvanulo je preko 300 komenatara, a mnogi su konstatovali da je ovo „dobar način da se zarade pare na gluposti bogataša!“.

„Trolovanje bogatih i glupih – podržavam. Verovatno su platili mnogo više za otopljenu čokoladu nego prosečan desert“, napisao je jedan korisnik.

Neko se našalio i konstatovao da nam je kao deci bilo zabranjeno da uprljamo ruke, a da se danas to „iskustvo“ papreno naplaćuje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kao deci su nam govorili: ‘Ne liži prljave ruke! Koristi salvetu!’, a sada kao odraslima: ‘Dobro došli u naš jedinstveni restoran gde možemo da vam nanesemo otopljenu čokoladu na obe ruke, da se ponovo osećate kao dvogodišnjak i da ližete ruke kao divljak. To će koštati 500 dolara, molim. Mislim 500 dolara po osobi.“, duhovito je primećeno.

Autor objave tvrdi da se na videu nalazi par influensera iz Amerike.

„Najgore je što su par koji jede influenseri i nalaze se u fensi restoranu u Majamiju. To glupo s**** se predstavlja kao ‘jedinstveno iskustvo’. Odlučio sam da isečem gornji i donji deo jer su restoran i ljudi označeni. Ne zaslužuju više klikova na svojim društvenim mrežama“, rekao je.

Bonus video: Svetski dan čokolade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Komentari

Vaš komentar