Bob Odenkirk
Bob Odenkirk Foto:Tanjug/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Imao sam mali srčani udar, ali biću dobro i vratiću se, naveo je američki glumac Bob Odenkirk, koji pre nekoliko dana kolabirao na snimanju serije "Bolje pozovite Sola" i hitno prebačen u bolnicu.

– Zdravo svima. Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su mi pružali podršku svih ovih dana i svima širom sveta na izlivu ljubavi proteklih dana. To mi tako znači – napisao je glumac na Tviteru, oglasivši se tako prvi put od kako u utorak kolabirao usred snimanja šeste, poslednje sezone serije „Bolje pozovite Sola“ (Better Call Saul) u Novom Meksiku.

Zvezda serije kanala AMC, koja je svojevrsni spin-of jedne od najhvaljenijih serija u istoriji američke televizije „Čista hemija“ (Breaking Bad), svoj zvaničan nalog na društvenim mrežama iskoristio je da objasni šta mu se zapravo dogodilo.

– Imao sam manji srčani udar. Ali biću dobro zahvaljujući lekarima koji su dali sve od sebe da ne moram da idem pod nož. Vratiću se!

Kada se na setu serije u Novom Meksiku dogodio incident članovi ekipe odmah su pozvali hitnu pomoć i glumac je prebačen u bolnicu u Albukerkiju, podseća agencija AP.

Nakon uznemirujućih natpisa u svetskim medijima pre dva dana oglasila se i porodica 58-godišnjeg glumca, saopštivši da je „stabilno“ i da se još uvek nalazi u bolnici. Međutim, više detalja o njegovom zdravstvenom stanju, kao i o razlozima kolabiranja, osim da su u pitanju problemi sa srcem, nisu želeli da otkriju.

Poslednja sezona serije, koja prati glumčevu transformaciju od Džimija Mek Gila u Sola Gudmana, ljigavog advokata, uloga za koju je dobio četiri nominacije za Zlatni globus i nagrade Emi, „Better Call Saul“ od 13 epizoda trebalo bi da počne sa emitovanjem početkom naredne godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar