Euforija oko uzbudljive utakmice Srbije i SAD na Olimpijskim igrama, energično navijanje za pobedu i nažalost poraz naših košarkaša, obeležilo je početak ovogodišnjeg Tuborg love festa. Ali, ni to nije uspelo da pokvari raspoloženje hiljadama mladih ljudi koji su jedva dočekali svoje omiljene di-džejeve da se popnu na stejdž.

Za eksplozivni start Tuborg Love festa bili su zaduženi Ilija Đoković i legendarni Adam Beyer. Glavna Fire bina bila je krcata razigranih rejvera koji su neumorno đuskali.

A pre toga, na „Fire“ bini vladala je prava stadionska atmosfera. Stotine posetilaca okupilo se na poljani kako bi pratilo utakmicu Srbije i SAD na Olimpijskim igrama. Navijalo se žustro, bodrilo se glasno, a uz svaki naš koš orio se ceo festival.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Nažalost, do proslave pobede nije došlo, ali će svakako ostati upamćena sjajna utakmica i zajedničko navijanje svih prisutnih.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

A onda su stejdž preuzeli di-džejevi.

Na Energy bini puštali su Dejan Milićević, Call super B2B Pangaea, Danilo Kas… I na manjim stejdževima poput „99“ i „Raw“ nije bilo drugačije. Sve veće grupe okupljale su se oko bine kako bi uživale u setovima di-džejeva Mekhu B2B Machado B2B Luka Čikić, Anya, Terens B2B Djanza, Ivv.Lmtd x Micyvid…

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Između stejdževa je bila žurka za sebe. Mnoštvo promotera organizovalo je bogate zabavne programe u kojima su posetioci rado učestvovali, te se vrlo brzo prostor napunio šljokičastim nasmejanim licima, šarenim frizurama i različitim aksesoarima. Blicevi su prštali na sve strane. Ekipa iz Cirkusfere takođe je zabavljala publiku maestralnim žongliranjem i akrobacijama sa različitim rekvizitima.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Štand Nova.rs posebno je privukao pažnju posetilaca. Delili smo novine „Nova“, nedeljnik „Radar“ i dnevne novine „Danas“, a ispred walla za potpisivanje pravili su se radovi klinaca koji su želeli da ispišu svoje ime, želje i posebna sećanja sa prošlih festivala.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Na Fire binu do kraja večeri stižu i omiljeni dvojac Pan Pot, a nakon njih Shlømo.

Festival će trajati do 10. avgusta, a tokom tri dana, nastupiće više od 100 izvođača na čak pet muzičkih bina.

Bonus video: Love fest

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar