Mateo Bočeli Foto: JAN WOITAS / AFP / Profimedia

Izdanje "Cautionary Tale", koje potpisuju italijanski kantautor Mateo Bočeli i kompozitor, muzičar i producent Tom Holkenborg, poznatiji kao Junkie XL, objavljeno je i u Srbiji i dostupno je na svim striming servisima, saopštila je diskografska kuća Univerzal.

Mateo Bočeli i Holkenborg potpisali su numeru „Cautionary Tale“ (Upozoravajuća priča) koja se našla na saundtreku novog filma „Three Thousand Years Of Longing“ Džordža Milera. Osim što je pisao muziku italijanski kantautor debituje i kao glumac u ovom ostvarenju, s obzirom da mu je poverena uloga princa Mustafe.

U ovom Milerovom filmu, koji je svetsku premijeru imao na Kanskom festivalu, inače igraju glumačke zvezde Idris Elba i Tilda Svinton. Ovo ostvarenje trebalo bi da uđe u bioskopsku distribuciju u Srbiji od 1. septembra.

Bočeli je veoma uzbuđen zbog debija na velikom platnu, nazvavši to iskustvo neverovatnim:

– Rođen sam u porodici koja je zaista živela u šou biznisu, ali ovo je nešto potpuno novo, iznenađen sam koliko sam se zabavio! Kada radite stvari koje niste do sada uvek postoji doza straha i neizvesnosti, ali i radoznalosti i uzbuđenja. Neverovatno je da je moja prva uloga pod rediteljskom palicom Džordža Milera i sa ovakvom glumačkom ekipom. Moram da priznam da je moj prvi cilj bio da budem deo saundtrek izdanja – ipak je muzika moja prva strast, ali imati priliku da radim i jednu i drug stvar je fenomenalno. Počastvovan sam što pevam na ovoj numeri i jedva čekam da svi pogledaju film. Siguran sam da će im se svideti – kazao je Mateo Bočeli.

Foto: Promo

Mladi kantautor počeo je da svira klavir kada mu je bilo šest godina, da bi već sa 18 godina imao debi u čuvenom Koloseumu pevajući Verdija. Međutim, na sebe je skrenuo pažnju tek 2018. godine, kada je sa ocem, operskom legendom Andreom Bočelijem snimio duetsku kompoziciju „Fall On Me“. Ređali su se nakon toga singlovi „Tempo“, „Until She’s Gone“, „Close“ i „Solo“, koja je i njegova najuspešnija pesma, s obzirom da je imala više od sedam miliona slušanja na striming servisima.

Izdanje „Cautionary Tale (from the Motion Picture „Three Thousand Years Of Longing“)“ u Srbiji je dostupno na striming servisima, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama, saopštila je izdavačka kuća Univerzal.

Bonus video: Glas, dirka, bas

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar