Sum 41, Foto: Profimedia.rs

Planirani program "Arsenal festa" zbog pandemije koronavirusa neće biti održan u predviđenom četvorodnevnom terminu ovog juna u Kragujevcu, već je u pripremi specijalno izdanje "Arsenal festa 10" koje će trajati mesec dana.

„Long plaj“ je najavio da će specijalno izdanje „Arsenal fest 10“ biti održano na „Garden stejdžu“, u Zastavinoj bašti, a obuhvatiće koncerte domaćih i regionalnih izvođača, nastupe stend ap komičara, projekcije filmova, izložbe, književne večeri.

Imena učesnika i informacije o datumima i prodaji ulaznica biće saopšteni uskoro.

Organizator „Arsenal festa“ odlučio je da festival, u klasičnom izdanju, održi od 23. do 26. juna naredne godine, zbog, kako su naveli, zatvorenih granica i otkazivanja ili odlaganja turneja izvođača.

Ove godine u Kragujevcu je trebalo da nastupe bendovi „Sum 41“, „Gogol Bordello“, „Still Corners“, „Inner Circle“ i „Dubioza kolektiv“, i muzičari Ingvi Malmstin (Yngwie Malmsteen) i Kiril Džajkovski.

Pregovori sa njima o dolasku naredne godine su u toku, a sa većinom je već postignut dogovor, navedeno je u saopštenju „Long pleja“.

Intenzivno se, kako kažu u koncertnoj agenciji, pregovara i sa bendom „Placebo“ o nastupu na „Arsenal festu“ 2021. ili samostalnom koncertu u Srbiji, pod okriljem „Arsenala“.

„Placebo“, Foto: EPA/Balazs Mohai HUNGARY OUT

Kupljene ulaznice za prethodno najavljeni program važiće za „Arsenal fest 2021“ i nije ih potrebno menjati.

Oni koji žele da vrate ulaznice to mogu učiniti od 1. jula slanjem mejla na [email protected] ukoliko su karte kupili putem interneta ili van Beograda, a na blagajni Štark arene ako su ulaznice kupljene na prodajnim mestima „Tiket vižn“-a u Beogradu.

Ulaznice kupljene u Kragujevcu mogu se vratiti u Domu omladine i „Da Gama Travel“-u.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar