Teofil Pančić I Radomir Mihajlović Točak Foto: Vesna Lalić, Lazar Novaković

Najavu da će u Kragujevcu biti izgrađen spomenik grupi Smak u prirodnoj veličini, za Nova.rs je to u svom stilu prokomentarisao novinar i kolumnista "Vremena" Teofil Pančić.

„Doći ću da ga osveštam“, odgovorio je Teofil Pančić za naš portal, na pitanje kako komentariše najavu da će u Kragujevcu biti izgrađen spomenik rok grupi Smak.

Gradsko veće Kragujevca je predložilo Skupštini grada da usvoji odluku o izgradnji i postavljanju spomenika rok grupi Smak u tom gradu. Inicijativu o postavljanju spomenika pokrenuo je kragujevački Dom omladine, u kojem je Smak imao prve nastupe. Predviđeno je da spomenik rok grupi „Smak“ bude postavljen u Ulici Branka Radičevića, a činiće je skulpture članova te rok grupe u prirodnoj veličini.

Da podsetimo, novinar i kolumnista „Vremena“ Teofil Pančić, je nedavno izjavio da je „Smak najužasnija muzička tvorevina“, a prethodno je napisao u svojoj kolumni da je u pitanju „davežni derivat rokenrola iz treće ruke“.

Povodom tih Pančićevih izjava oglasilo se i „Udruženje Smakovci“ iz Kragujevca, koje je poručilo da članovi grupe Smak ni ne znaju ko je Teofil Pančić.

Bonus video: Intervju – Radomir Mihajlović Točak

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare