Jug Radivojević i Darko Perić Foto: Dragana Udovičić

Svetska glumačka zvezda srpskog porekla Darko Perić, kojeg je publika pomno pratila u Netfliksovom hitu "La casa de papel", boravio je ovih dana u Beogradu, a juče je bio gost Beogradskog dramskog pozorišta gde je razgovarao sa upravnikom Jugom Radivojevićem. Kako Nova.rs nezvanično saznaje postoji mogućnost saradnje, ali više detalja saznaćemo uskoro. Sudeći po fotografijama sprema se nešto zanimljivo.

Za vreme mandata Juga Radivojevića velika glumačka imena postala su članovi BDP uključujući Branku Katić, Mirjanu Karanović, Miloša Bikovića, Andriju Kuzmanovića i druge, a možda sada to upravo bude i Darko Perić.

Darko Perić Foto: Dragana Udovičić

Publika širom sveta zavolela je Perića koji je u čuvenoj seriji igrao lik Helsinkija, snagatora dobrog srca koji je, baš kao i sam Perić imao neverovatan život. Od izbegličkog iskuistva, sviranja panka i završavanja Veterinarskog fakulteta u Rumuniji, tetoviranja i glume u Berlinu, pa do filmske karijere u Španiji koja ga je na kraju proslavila u celom svetu, Perić kaže za sebe da je internacionalni lik.

Darko Perić Foto: Dragana Udovičić

– Nisam ni srpski ni španski glumac. Govorim šest jezika i moje tržište je celi svet. Nikada i nisam shvatao za ozbiljno karijeru glumca. Ja jesam glumac, ali sam živeo nekoliko života, i imao brojne profesije – rekao je svojevremeno Perić koji živi i radi u Barseloni.

Jug Radivojević i Darko Perić Foto: Dragana Udovičić

Perić se ovom prilikom slikao i pored murala Bate Živojinovića koji se nalazi u blizini Beogradskog dramskog pozorišta, kao i među slikama Dragana Nikolića, Pavla Vuisića i Bate Živojinovića koje se nalaze u foajeu.

Darko Perić Foto: Dragana Udovičić

Bonus video: Najava premijera u Beogradskom dramskom pozirištu za 2022. godinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar