Foto: Start festival/Promo

U izletištu Borkovac, nadomak Rume, od 17. do 19. juna održaće se prvi "Start" festival. Organizatori navode da će u samom podnožju Fruške Gore, ušuškanoj atmosferi, blizini borova i Borkovačkog jezera posetioci i obožavaoci prirode imaće priliku da tokom tri dana trajanja festivala čuju 15 izvođača iz Srbije i regiona i upoznaju se sa lepotama sremskog okruga i opštine Ruma.

Posetioci će imati prilike da uživaju u hitovima Vasila Hadžimanova, Eyesburna, Kolje, Vampira, Let 3 i mnogih drugih.

Osnovna ideja festivala je da pruži vrhunsko muzičko iskustvo u prirodnom okruženju. Organizatori festivala navode da im je cilj da okupe i predstave istaknute bendove i autore iz Srbije i regiona, ali i da promovišu rad mladih i kvalitetnih bendova iz Srbije.

Foto: Start festival/Promo

Iskustvo u prirodi – pastorala, kako ističu, reč je o dramskom obliku čiji se zaplet odvija u idiličnom ambijentu, gde pastiri i pastirice slave ljubav, život i prirodu, daleko od gradskog života.
„Cilj Start festivala je upravo to – slavimo ljubav, muziku i prirodu, daleko od gradskog života“, poručuju organizatori.

Organizatori podsećaju da posetioci mogu obići i brojne turističke znametinosti u okolini, pošto se Ruma nalazi na 14 kilometara od banje Vrdnik, kao i svih manastira i vinarija Fruške gore, kao i da se u okolini Rume se nalazi šest jezera.

Foto: Start festival/Promo

Karte se kupuju u okviru prodajne mreže tickets.rs po promotivnoj ceni od 2500 dinara za sva tri dana festivala, odnosno dnevnu kartu po ceni od 1000 dinara do 20. maja 2022. godine.

Bonus video: Koncert Iron Maiden-a u punoj Areni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar