Foto: Promo

Ulica zbog vanrednog stanja i pandemije još neko vreme neće biti mesto gde se mogu sresti prodavci magazina “Liceulice”. Zato su iz ovog magazina odlučili da novo izdanje postave na internet, a uz to omoguće da se podrže sugrađani koji od njegove prodaje žive.

„Restikcija kretanja u javnom prostoru snažno je pogodila naše prodavce i dodatno otežala njihove i inače teške, nesigurne životne prilike. Nikome nije lako, ali našim prodavcima, čiji je posao direktno vezan za ulicu, ovo predstavlja nepremostivu prepreku. Bez naše pomoći mogu doći u situaciju da više ne mogu da plate stanarinu i da se ponovo nađu na ulici, ili da ostanu bez lekova, sredstava za higijenu i osnovnih životnih namirnica“, saopšteno je iz „Licaulice“.

U redakciji ovog magazina navode da su zato odlučili da 61. broj, svoje specijalno izdanje, postave onlajn, sa nešto manjim brojem strana, ali sa jednako zanimljivim sadržajima kao i ranije, među kojima su i članak o uvođenju obaveznog obrazovanja u SFRJ ili intervju sa ekipom filma „Zemlja meda“, ovogodišnjeg kandidata za Oskara u dve kategorije.

„Ne želimo da vas ostavimo bez vašeg omiljenog magazina i bez prilike da podržite naše prodavce, zato 61. broj možete preuzeti na našoj veb prodavnici kako biste, kada sve ovo prođe, ponovo sreli vaše prodavce i prodavačice na ulici“, navode iz „Licaulice“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar