Probudi se NOVAS printscreen

Pozorište "Boško Buha" u ovoj sezoni obeževa veliki jubilej 70 godina svog postojanja, a za dan pozorišta, 13. oktobra, premijerno će biti odigrana predstava “Snežana i sedam patuljaka”, autora Ljubivoja Ršmovića u režiji Snežane Trišić. U emisiji “Među nama” na Nova S, o jubileju pozorišta i predstojećoj premijeri, govoril su glumci Marta Bogosavljević i Nenad Nenadović.

Marta Bogosavljević u predstavi “Snežana i sedam patuljaka” igraće Snežanu, a pozorište u kojem radi je, kako kaže, poput velike porodice – „podneblje gde se cveta“.

Foto printcsreen

„Ovo je moja prva uloga. Zaista sam presrećna i zbog činjenice da igram u ‘Buhi’, ali i zbog toga što je u pitanju ova predstava.  Uživam u procesu. Radujem se. Mislim da će deca obožavati ovu predstavu“, objašnjava mlada glumica.

Nenadović će igrati ogledalo u predstavi. U Pozorištu “Boško Buha” je od 1984. godine i kaže da je predstojeća svečanost veoma značajna za najmlađu pozorišnu publiku u Srbiji.

Nenad Nenadović/Foto Novas printscreen

„Divna ekipa se okupila. Mi smo sad pred generalnom probom i verujem da će ovo biti praznik i za oči i uši. Ovo će biti jedna velika, prava bajka, koju ćemo sigurno igrati mnogo godina“, poručio je Nenadović, dodavši da je nova generacija glumaca izuzetno talentovana.

„Mnogo su brži od nas i bolje se snalaze. U svakoj generaciji imamo po dva, tri dragulja. Svaka godina je naprednija i naprednija“, naveo je on.

Pored premijere predstave, Pozorište „Boško Buha“ sprema i monografiju.

„Nadam se da će nas pustiti 13. oktobra da igramo. Tada će biti prezentovana i monografija kojom ćemo obeležiti 70 godina postojanja“, naveo je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar