Foto: Kontakt/Promo

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu organizuje se šesti put zahvaljujući producentskoj kući „Kontakt konferencija“, promoterskoj kući Odličan Hrčak i Centru beogradskih festivala - CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti), a poznata je i satnica svih događaja.

Kontakt konferencija, panel, satnica, raspored, tabela
Foto: Kontakt 2022/Promo

Prve večeri Kontakta 2022, 24. marta, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, nastupiće pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić.

Iste večeri, u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, u četvrtak 24. marta, koncert će odrati Nikola Vranjković. Ovaj koncert je u međuvremenu rasprodat.

Takođe, u Anti Shop Elektropioniru u subotu 25. marta, s početkom u 21h, desiće se ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednje veče #Kontakt2022 konferencije u krugu Cetinjske, u Anti Shop Elektropioniru, Rebel Star i Bohemija sviraju prvi zajednički koncert i predstavljaju fantastične albume objavljene krajem prošle godine, „Početak i kraj“ i „Putujemo“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar