Patrolne šape, crtani, premijera
Glumci na premijeri Foto: Taramountfilm/Promo

Premijera animiranog ostvarenja "Patrolne šape-film" održana je sinoć u bioskopu Sinepleks big Beograd, saopšteno je iz "Taramaunta", a ovaj naslov je od danas na repertoaru odabranih bioskopa.

Svečanoj premijeri filma prisustvovali su glumci koji su podarili glasove glavnim likovima „Patrolnih šapa“: Anja Orelj, Marija Stokić, Jovana Cavnić, Marija Ognjenović, Milan Tubić, Milan Antonić, Marko Marković, Miloš Dašić, Milena Moravčević, Nemanja Živković, Nikola Todorović i Anastasija Vidaković.

Patrolne šape, crtani, premijera
Glumci na premijeri filma Foto: Taramountfilm/Promo

Novu avanturu herojskih kuca koje svi obožavaju režirao je Kal Brunker, dok je sinhronizaciju na srpski potpisao Milan Antonić.

Kada najveći rival „Patrolnih šapa“ Hamdinger postane prvi čovek obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale kuce heroji kreću u akciju da mu stanu na put. Iako jedna od kuca mora da se pomiri sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika – jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, „Šape“ se bore da spasu stanovnike ovog grada.

Film je od danas na repertoaru odabranih bioskopa, a od 19. avgusta ovo animirano ostvarenje biće u ponudi svih bioskopskih dvorana, dodaje se u saopštenju „Taramaunta“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar