Foto: SHAUN CURRY / AFP / Profimedia

Koncert bubnjara legendarnog benda "Pink flojd" Nika Mejsona i njegove nove supergrupe "A Socerful of Secrets", najavljen za 19. juna u Sava centru, neće biti održan, saopštili su organizatori "Čarm mjuzik".

„Čitava evropska turneja pomerena je na 2022. godinu, zbog različite epidemiološke situacije i restrikcija u različitim državama. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti zvanične informacije o novom datumu“, dodaje se u saopštenju organizatora beogradskog koncerta.

Bubnjar slavnog britanskog rok benda Nik Mejson od 2018. godine počeo je izvodi rane psihodelične radove „Pink flojda“ sa svojom supergrupom, koju je nazvao po drugom albumu svog nekadašnjeg sastava „A Socerful of Secrets“, objavljenom još 1968. godine.

Uz Mejsona na bubnjevima, u postavi su gitarista i pevač Geri Kemp iz sastava „Spandau balej“, gitarista Li Haris iz benda „Blokheds“, basista Gaj Prat koji inače svira sa bivšim pevačem i gitaristom „Pink flojda“ Dejvom Gilmorom, kao i klavijaturista Dom Beken, koji je sarađivao sa pokojnim klavijaturistom „Flojda“ Ričardom Rajtom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar