Foto: Kolarčeva zadužbina/Promo

Proslavljeni violinista Nemanja Radulović i pijanistkinja Lor Favr Kan održaće koncerte u Kolarčevoj zadužbini 28. i 30. septembra i 1. oktobra, umesto ranije planiranih nastupa 16. i 19. marta, koji su odloženi zbog epidemije.

Iz Kolarčeve zadužbine pozvali su publiku da kupljene ulaznice za 16. i 19. mart, zamene za nove termine zbog poštovanja mera i ograničenosti kapaciteta dvorane u uslovima epidemije.

Tako će se ulaznice kupljene za parter i galeriju za 16. mart menjati za 28. septembar, ulaznice kupljene za 19. mart, za galeriju i parter, menjaju se za koncert 30. septembra, a oni koji su kupili ulaznice za balkon za martovske koncerte, slušaće Nemanju Radulovića 1. oktobra.

Binske karte od 16. marta važe za 28. septembar, a binske ulaznice od 19. marta važe za 30. septembar.

Zamena ulaznica obavljaće se na biletarnici Kolarčeve zadužbine od 18. do 26. septembra. Radno vreme blagajne je radnim danima od 10 do 14.30 i od 15 do 20.30 sati, a subotom od 10 do 14 časova.

Iz Kolarčeve zadužbine mole svoju publiku da ispoštuju novi raspored sedišta u sali, prilagođen propisanim merama radi sprečavanja širenja koronavirusa.

Ukoliko nekome ne odgovara novi termin ili iz bilo kog razloga ne može da prisustvuje koncertu, može svoje ulaznice da vrati u periodu od 7. do 15. septembra.

Izdate propusnice i počasne ulaznice za ove koncerte neće važiti, saopštila je Kolarčeva zadužbina.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar