Foto:promo/Tim Kulturnog Centra GRAD

Hrvatski bend Poket palma nastupiće u petak, 27. avgusta sa početkom od 21 sat u bašti Kulturnog centra Grad, saopšteno je iz ovog centra.

Hrvatski bend Poket palma (Pocket Palma) u svojoj muzici donosi nostalgične sint melodije, karakteristične za osamdesete godine prošlog veka.

Ovaj retrovejv sint duo osnovali su Anja Papa i Luka Vidović, koji su pre toga već imali darkpop dvojac pod imenom Side Project. Međutim, za razliku od prethodnog projekata hrvatski muzičari u novom poduhvatu donose novi, razigraniji zvuk, pun nostalgije, a tekstovi su na maternjem jeziku.

I objavili su prvi album naslovljen po bendu – „Pocket Palma“, na kome se našlo 11 pesama sa retrovejv motivima, od zalaska sunca, neonskih svetala, do telefona na preklapanje i slomljenih srca.

Kao predgrupa na koncertu dua Poket palma u bašti KC Grad nastupaće Xanadu, odnosno Uroš Maksimović, kantautor iz Beograda koji svojim pesmama širi pozitivne vibracije kombinujući humor sa ritmovima elektro fanka i hip-hopa. Teme pesama su urbana svakodnevnica, društveni odnosi i ljubav.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar