Dugoočekivana premijera filma "Munje: Opet", nastavka legendarnog filma Raše Andrića iz 2001, održana je sinoć u krcatoj mts Dvorani, a mnogobrojnoj publici posebno iznenađenje priredio je glumac Nikola Đuričko, poslavši video-poruku iz Amerike.

Višeminutne ovacije na premijeri samo su potvrdile da je vredelo čekati više od dve decenije. Pop i Mare ovoga puta sa galerijom urnebesnih likova kreću na matursku ekskurziju u organizacije čuvenog Gojka S. u austrijskoj prestonici. Glumačka ekipa poklonila se beogradskoj publici, a kako Nikola Đuričko već duže vreme u Americi gradi uspešnu glumačku karijeru, ovoga puta specijalnom video-porukom se obratio oduševljenim fanovima:

Munje Opet Foto:Antonio Ahel/ATAImages

– Ćao, ćao, nikad vam neću reći tajnu lokaciju u Holivudu, pustio sam i brkove da ličim na Đurička. Ajmo, aplauz za sve tu, rokamo „Munje: Opet“ – rekao je Đuričko glumeći svoju legendarnu ulogu Gojka Sise.

Na poklon pred oduševljenom publikom pojavila se ekipa predvođena rediteljem Rašom Andrićem, glumcima Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, a osnažena mlađom generacijom – Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperom Ivanom Ivanovićem Juiceom.

Bonus video: Atmosfera sa premijere filma „Munje opet“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar