Sergej Trifunović kao Pop, Boris Milivojević kao Mare, Maja Mandžuka i Milica Vujović kao Maja i Kata, Nikola Đuričko kao Gojko Sisa - i "Munje" su opet tu!

Premijera u mts Dvorani večeras je okupila staru i novu ekipu na crvenom tepihu na čelu sa rediteljem Rašom Andrićem, a publika koja više nije imala gde da stane u velikom holu, kao i u krcatoj sali – znak je da i nakon više od dve decenije interesovanje za „Munjama“ nije nimalo opalo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I dok su se sa razglasa čuli dobri stari stihovi „U tami disko kluba dešava se igra gruba“ al u novom stilu, među prisutnima bile su sve generacije, one koje su odrastale i citirale „Ko te prati kući“ i „Što ti je dobra majčica, šećeru“, kao i one koje će tek citirati neke nove fore.

Maja Mandžuka Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sergej Trifunović kratko je na crvenom tepihu dobacio da je siguran da će publika uživati, a Boris Milivojević je najavio „super film u kojem se ponovo prati priča Popa i Mareta“:

– Mislim da ako publika bude uživala i pola koliko sam ja dok sam gledao biće dovoljno. Ne plašim se uopšte. Osećam se sigurno i mislim da smo napravili odličan film! Isti su likovi, sve je isto, nažalost nema našeg Glogija, ali sve ostalo je isto! Oduševićete se!

Glumica Ivana Zečević deo je mlađe generacije novih „Munja“ koja je rekla da je veoma uzbuđena i da jedna govori od adrenalina i sreće:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Velika je čast biti u ovom filmu sa svim ovim sjajnim glumcima. Cela ekipa je bila divna i svi smo kao porodica!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Munje: Opet“ prate Popa i Mareta kod kojih je i nakon toliko godina sve isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Baš iz tog autobusa koji putuje na mataru u Beč, iskočila je večeras ekipa filma ispred mts Dvorane dočekana ovacijama i aplauzom mnogobrojne publike.

Podsetimo, pored starih članova, uloge tumače i Seka Sablić, Miona Marković, Vlada Kovačević, Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

Za muziku su bili zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote, Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli i Baby Motorolola.., te se očukuju novi hitovi koji će, kao i pre 20 godina odzvanjati nekim novim klubovima za neke nove klince.

Bonus video: Zašto su „Munje“ više od filma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare