Nikola Čuturilo Čutura Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine, u sali Amerikana, u petak, 3. juna u 21 čas, a 10. juna u Domu kulture u Novom Sadu, saopštila je Lampshade Media.

Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje „Priče iz Depoa“, njegov sedmi studijski album, koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

– Pripreme za koncerte su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer mi je cilj da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini. To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka – kaže Nikola.

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, njegova bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja. Nikoli i bendu će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekoliko iznenađenja.

Jedinstvenost ovog muzičara odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji i odličnoj atmosferi, podseća Lampshade Media.

Koncert Nikole Čuturila i benda počinje mlada grupa “Vreme čuda”, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma.

– Moja je želja kao i uvek je da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude na našim koncertima, dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije – istakao je Čuturilo, koji trenutno snima spot za pesmu „Slušaj me sine“ u okolini Pančeva, a očekuje se sredinom maja. Režiju potpisuje Milutin Petrović, a kameru Staša Bukumirović.

Bonus video: Koncert za Dragoljuba Đuričića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare