"Ničim Izazvan" Foto:promo Marko Edge

Bend "Ničim izazvan" nastupiće večeras od 21 sat na Savskom trgu u okviru festivala BELEF umesto ranije najavljivane muzičke umetnice Ivane Peters, saopštili su organizatori ove manifestacije.

Bend iz Vrbasa osnovan je 2011. i već godinama važi za jedan od najuspešnijih koncertnih bendova, koji je koncentrisan na autorsku muziku sa iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, unutrašnjim dilemama, sukobima i naravno svakodnevicom.

Tekstove oživljavaju mnogi ritmovi od valcera i tanga, preko latino stila do popa, regea, fanka i rok muzike, a veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju arhaičnog zvuka.

„Ničim izazvan“ su svoj istoimeni debi album objavili 2014. godine, kao kulminaciju dvogododišnje saradnje sa producentom sastava „Letu štuke“ i Rundekovog „Kargo orkestra“ Đanijem Pervanom, a publiku su osvojili još sa prvim singlom „O tebi“.

 

Krajem 2015. godine izašao je njihov drugi album „Odlaziš?“, na kome je gostovao i Darko Rundek, a nedavno su objavili novi singl „Bože, kako si?“

Na kraju prošlog meseca održali su koncert na sceni Bitef art kafea na Kalemegdanu, a za novembar su najavili nastup u Kombank dvorani.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar