"Ničim Izazvan" Foto:promo Marko Edge

Sastav "Ničim izazvan" održaće 29. jula koncert na sceni Bitef art kafea na Kalemegdanu, saopštili su organizatori.

Uoči koncerta bend „Ničim izazvan“ objavio novi singl „Bože, kako si?“, za koji su snimili i video spot u režiji frontmena benda Borisa Bakalova.

Nova pesma, kao i nekoliko poslednjih singlova, odraz je godine za nama zbog čega članovi benda u singlu „Bože kako si?“ pozivaju na buđenje zaboravljene empatije.

„Živimo u svetu koji je poput javnog toaleta. U njemu svaki dan možemo videti dosta prljavštine i svaki dan mora da se vodi računa o higijeni. Moramo da mislimo na one koji tek dolaze na ovaj svet i ujedno se potrudimo da izađemo odatle čistih ruku. U suprotnom, svi ćemo skrenuti sa uma i za nama neće ostati niko da taj nered počisti“. Iako je pesma nabijena energijom i oštrim zvukom, zapravo poručujemo svakom našem slušaocu da malo uspori, zastane i zapita sebe i osobu pored sebe: „Kako si?“ – poruka je Bakalova.

Scena iz spota „Ničim Izazvan“ Foto:promo Marko Edge

U proteklih deset godina, koliko postoje, bend je „prošarao“ kroz različite muzičke stilove, a sa novom numerom otišli su najdalje u kombinovanju rokenrola, popa i regea. Nova pesma u izdanju diskografske kuće „Midgit Unit Records“ snimana je u Vrbasu u studiju „Šamarčina“, a audio produkciju je u Sarajevu uradio Ðani Pervan.

Dan nakon koncerta na Kalemegdanu očekuje ih nastup na „Blues & Roll“ festivalu u Aranđelovcu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar