Milena Minja Bogavac, Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ne vidim svoje mesto u Šapcu ukoliko SNS dođe na vlast, a sigurna sam da ni lokalna Srpska napredna stranka ne vidi moje mesto tu, tako da ćemo se dogovoriti vrlo lepo i lako, rekla je direktorka Šabačkog pozorišta, dramaturg i reditelj Milena Minja Bogavac za portal Nova.rs.

Srpska napredna stranka ju;e je proglasila pobedu u Šapcu, a pristalice i aktivisti SNS još u nedelju uveče počeli su sa slavljem u tom gradu.

Aktuelni gradonačelnik Šapca i nosilac liste „Šabac je naš“ Nebojša Zelenović rekao je da su na svim biračkim mestima uočene nepravilnosti suštinske i formalne i da je sve sporno, a najviše glasovi koje je osvojila Srpska napredna stranka i najavio da će tražiti ponavljanje izbora na svim biračkim mestima.

– Od mene nećete čuti da govorim bilo šta drugačije od tog stava – naglasila je Minja Bogavac za naš portal.

Pročitajte još:

Poznata dramska spisateljica je u više navrata ranije govorila da ako se u Šapcu promeni lokalna vlast, ne planira da ostane na čelu Šabačkog pozorišta i da će se vratiti nezavisnoj sceni i „Reflektor teatru“.

– U Šapcu je atmosfera zaista malo drugačija nego u ostatku Srbije. Čini mi se da je to neko ostrvo, neka temporalna autonomna zona slobode od koje i ostatak Srbije ima koristi – rekla je Minja Bogavac za N1 uoči izbora.

Minja Bogavac na mesto direktorke Šabačkog pozorišta imenovana je jula 2018. godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare