Foto: Promo/Miroslav Morača

Novi domaći film "Izolacija", u kome glavnu rolu tumači Miloš Biković, počeo je da se snima prekjuče na Tari, saopštili su producenti.

Film režira Marko Backović koji je, uz Marka Jocića, i autor scenarija za „Izolaciju“.

Reditelj novog srpskog dugometražnog ostvarenja poznat je po scenariju za film „Taksi bluz“, a producenti su glavni glumac Miloš Biković i koscenarista Marko Jocić, uz podršku Filmskog centra Srbije.

Biković u „Izolaciji“ igra Jovana, mladog biologa punog entuzijazma koji iznenada dobija dobro plaćen posao. Zadatak mu je nadgledanje migracija životinja u šumi. I na udaljenoj planini, daleko od svake civilizacije, obitava u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, odakle vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje.

I odjednom se na snimku pojavljuje misteriozni čovek za koga Jovan počinje da sumnja da ga uhodi. Glavni junak ubrzo počinje da se susreće sa noćnim posetama, čudnim telefonskim pozivima i neobjašnjivim zvukovima i prirodno  u njemu se bude paranoja i strah.

Više ne zna da li je ono što mu se dešava realnost ili plod straha. A vrhunac psihičkog rastrojstva dešava mu se kada vidi ubistvo u šumi…

Sa snimanja filma „Izolacija“ Foto: Promo/Miroslav Morača

Ovo je sinopsis „Izolacije“, u kome pored Bikovića, igraju i Miodrag Krstović, Anica Dobra, Mladen Andrejević i Marko Pantelić.

Autorsku ekipu filma čine i direktor fotografije Đorđe Stojiljković, montažerka Andrijana Krčmar, scenografkinja Sanja Bulat, kostimografkinja Jelena Đorđević, maskerka Petra Macura i kompozitor muzike Nikola Jeremić. 

Bonus video:

Biković o boksu i popularnosti u Rusiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare