Milan Mihailović Caci Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Glumac Milan Caci Mihailović poslao nam je ispravku svoje izjave iz intervjua koji je dao za Nova.rs, gde je rekao da će zbog nedostatka finansija ovogodišnji "Dani Bate Stojkovića“ trajati jedan umesto tri dana. Mihailović ističe da je u trenutku davanja intervjua imao pogrešnu informaciju.

Njegovu pisanu izjavu prenosimo u celosti:

“Dezinformacija uvek pravi veliki problem. Pre desetak dana sam, dajući intervju, reagovao na informaciju da će ove godine Dani Danila Bate Stojkovića trajati samo jedan dan zbog nedostatka sredstava.
Na moju veliku radost bila je to dezinformacija.
Ljudi iz jedne od najlepših banja potrudili su se da već tradicionalni Dani Bate Stojkovića i ove godine traju tri dana. Dve večeri su predstave u prelepom amfiteatru koji nosi ime velikog srpsko glumca, a na Batin rođendan, 11. avgusta, u Parku sećanja, pored stabala posađenih u čast nezaboravnih umetnika: Milene Dravić, Dragana Nikolića, Smokija, Mande, Glogovca, Bate Živojinovića, Voje Mirića, Marka Nikolića, Madžgalja i Bate Stojkovića, kolege će podsetiti publiku na ono čime su nas zadužili.
Pored toga, glumci Iskra Brajović, Una Đelošević, Vladimir Tešović, Boško Puletić, Andrej Pipović i Milan Caci Mihailović posadiće i nova tri stabla za uspomenu na Miodraga Petrovića Čkalju, Pavla Vuisića i Zorana Radmilovića.
Jedna dezinformacija tako ostaje u senci divnog događaja u Vrnjačkoj Banji!!”
Milan Caci Mihailović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar