Kralj Čačka Foto:Promo/Skullcheez

Posle godinu i po dana, Kralj Čačka prvi put sa bendom nastupa u Beogradu. Mesto dešavanja je Dom omladine Beograda, sala Amerikana, a vreme – četvrtak 29. decembar od 20 časova.

Uz Kralja Čačka na bini će biti standardna ritam sekcija Miladin Stojković (kontrabas, bas) i Filip Tančić (bubanj, perkusije), uz doprinos Saleta Sedlara na klaviru i električnoj gitari.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.200 dinara do kraja novembra, redovna cena karte je 1.500 i na dan koncerta 2.000 dinara.

Nenad Marić ili Kralj Čačka je slikar, pesnik i muzičar rođen u Čačku, sa stalnom adresom u Beogradu već nekoliko decenija. Na FLU diplomirao je 2004. godine, a kao slikar najčešće se izražava kroz akvarel. Kao pesnik objavio je zbirku „Na margini“ (Lom, 2016), a kao muzičar dva albuma („Zemlja snova“ krajem 2016. i „Spusti svetlost na put“ krajem 2018). Album „Spusti svetlost na put“ slušaoci radija Beograd 202 proglasili su najboljim u 2018. godini. Dobitnik je nagrade „Strune od svetla“ za 2017, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Bonus video: Kralj Čačka u drugačijoj ulozi: „Soundtrack za film koji nikad nije snimljen“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar