E-play
E-play Foto: D.Mataruga/Promo

Bend E-play održaće večeras u Domu omladine, po prvi put u karijeri, specijalan koncert na kojem će sa svojim prijateljima muzičarima podeliti binu, saopšteno je iz Doma omladine.

Uoči koncerta, koji počinje u 21 sat, članovi beogradskog sastava izjavili su kako jedva čekaju da izađu na binu Doma omladine.

„Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo mnogo prijatelja, a imaćemo čast da zasviramo sa nekima od njih. Održali smo dosta proba sa našim gostima i kada su Bane Sunshine i Kiza Iskaz uzeli mikrofone u ruke, naša prostorija za probe se zatresla! Energija sa njima je neverovatna, jedva čekamo da to izvedemo uživo. Podelićemo binu sa još dragih prijatelja: Bojanom i Romanom iz grupe Artan Lili, Matijom Dedićem na klaviru, a posebna nam je čast što ćemo ugostiti Trutovog učenika Vuka, koji ima samo 11 godina“, reči su pevačice i basistkinje Maje Cvetković.

Grupa E-Play do sada je snimila pet studijskih albuma. Prošle godine objavili su i prvi vinil u karijeri – album „Sloboda“, ali nastupali su onlajn na holandskom Eurosonic festivalu, objavili  spot za numeru „Sloboda“, ali i „Srešćemo se neki drugi put“ u lajv verziji. Svirali su letos i na dva filmska festivala i nekoliko muzičkih.

Uoči koncerta u Domu omladine objavili su novi singl i spot „Hotel Jugoslavija“, u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, ali i klavijaturista Bajage i Instruktora, Saša Lokner.

„Jednog prehladnog, vetrovitog februarskog dana našli smo se u E-Play prostoriji u hotelu ‘Jugoslavija’. Bajaga se veoma lako nadogradio na moju muzičku temu, koju sam imala spremnu, i brzo je napisao jedan deo teksta“, precizirala je Cvetkovićeva.

Bonus video:

Maja Cvetković: Bajaga ima dečačku energiju

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar