Foto:Promo/RTS

Nova porodična serija "U klinču", čiju ekipu predvode proslavljeni glumci Branka Katić i Nikola Kojo, a upotpunjuju mladi poput regionalne muzičke zvezde Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voyage uskoro stiže na male ekrane, te je tim povodom objavljen i prvi trejler.

Serija „U klinču“ iskrena je priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije. Gledaoci će upoznati porodicu Kovač – bračni par Miru i Velju (Branka Katić i Nikola Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera.

Foto:Promo/RTS

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

Foto:Promo/RTS

Mlađi članovi ekipe (Teodora Dragićević, Ivana Zečević, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović…) imaju priliku da stanu rame uz rame glumačkim veličinama poput: Svetlane Bojković, Dragana Mićanovića, Nebojše Dugalića, Sergeja Trifunovića.

Serija „U klinču“ nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Serija, nastala u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće „Režim“, imaće 30 epizoda koje će se emitovati svakog radnog dana od 20h na RTS.

Bonus video: Katarina Marković: Treba nam serija kao što je „U zagrljaju crne ruke“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar