Branka Katić i Nikola Kojo
Branka Katić i Nikola Kojo Foto: Dragan Mujan/Nova.rs/E-Stock/Stefan Filipović

Prva klapa nove porodične serije "U klinču" po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, u režiji Danila Bećkovića, pašće sutra u Beogradu, a u glavnim ulogama naći će se Mihajlo Veruović Vojaž, Branka Katić, Nikola Kojo i Anita Ognjanović.

Kojo i Katićeva naći će se nakon kultnog „Mi nismo anđeli“ i nekoliko manjih projekata, ponovo rame uz rame, ovoga puta kao bračni par.

– Veoma mi je drago što sam ponovo sa Kojom, tolike godine se volimo i podržavamo. Kao i nekada, sa njim je uvek puno smeha i zabave već na probama – kaže glumica i dodaje:

– Kojo igra mog supruga, inače bokserskog šampiona koji voli da sve bude po njegovom, dok je Mira jedna moderna Beograđanka. Svoju ćerku i sina maksimalno podržava u svemu, pa i u tome da treniraju boks, ali se boji da ne budu povređeni. Ova serija propagira pozitivne vrednosti i govori o porodičnoj ljubavi i podršci koja pobeđuje uprkos svemu. Naša priča pokazuje da je dobro naći se nekome u nevolji, da od porodice ne treba odustajati nikada, ni u teškim vremenima, već da treba biti apsolutna podrška.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Vojaž je istakao da mu je čast da bude u ovako važnom projektu u kojem su veliki glumci.

– Branka mi je dala najbolji savet, rekla mi je: „Najbolje se glumi, kada se ne glumi.“ I to ću poslušati i pokušaću da budem što prirodniji u svojoj ulozi koja je veoma slična meni jer je to momak koji se uvek trudi i bori za viši cilj i prave vrednosti – kazao je mladi muzičar o svojoj debi ulozi.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Branka je dodala da je savet koji mu je dala, ona dobila od svog oca, kada joj je rekao: „Budi kao Pavle Vuisić“.

– Ne znam zašto je baš njega odabrao, verovatno ga je najviše cenio. Želeo je da mi kaže, ono što sam i ja Mihajlu, a to je da gluma nije nešto što radiš, već osećaš. Mihajlu sam rekla da ništa ne brine jer smo i Nikola i ja krenuli kao naturšici. Gluma je nešto što ili imaš ili nemaš, ne verujem da neko to može da te nauči, ali možemo da mu se nađemo sa nekim savetom. U ovim klincima postoji divna detinja naivnost, ali i želja i trud. Mihajlo je toliko uspeo, a sasvim je prizeman, nije uobražen kao neka zvezda, skroman je i radoznao. Mladost uvek nosi poletnost i čistotu pre nego što ih svet i odrasli pokvare – kaže Katićeva.

Emitovanje serije očekuje se u septembru na RTS koji realizuje ovaj projekat uz producentsku kuću „Režim“.

Bonus video: Branka Katić za Nova.rs na premijeri filma „Nije loše biti čovek“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar